لازم نیست که انسان در پی این باشد که به خدمت حضرت ولی عصر (عج) تشرّف حاصل کند؛ بلکه شاید خواندن دو رکعت نماز، سپس توسّل به ائمه (علیهم السلام) بهتر از تشرّف باشد.
هرگاہ دیدید از قرآن خواندن لذت مے برید، بدانید ڪہ از قرآن بهره مند شده اید و متوجہ شده اید ڪہ این ڪلام الهے است،
اما اگر از قرآن خواندن لذت نبردید، یا از قرآن خواندن خستہ شدید، یا قرآن خواندن را براے وقت مردہ در آخر همہ ڪارهایتان گذاشتید، بدانید ڪہ از قرآن بهرہ اے نصیب شما نشدہ است و هنوز ڪلام الهے بہ جان شما ننشستہ است.
از دستش ندید ! چون شرایط خاصی داره! ممکنه به این زودی دیگه اتفاق نیفته.
این ختم سوره واقعه با بقیه ختم ها که تا حالا انجام دادید فرق داره ،چرا؟ چون شرطش اینه که اول ماه قمری باید روز دوشنبه باشه به همین خاطر اکثر علمای عرفان مانند سید علی قاضی و آیت الله بهجت و ... برای حاجات به این ختم سفارش میکردند ممکنه این ختم اصلا توی سالی اتفاق نیفته ولی توی سال 95 خوشبختانه دو مورد داریم:
1- اول محرم شده دوشنبه 12 مهر95
2- اول جمادی الاول شده دوشنبه 11 بهمن 95
آیت الله بهجت و ختم سوره واقعه:
در کتاب زمزم عرفان صفحه 219 و 220 از قول ایت الله بهجت امده : "من در مورد ختومات از استادم (مرحوم آیت الله قاضی) چیزی نمی پرسیدم. اما گاهی خود ایشان میفرمودند. از جمله ختم سوره مبارکه واقعه که در ماه قمریای که اولین روز آن، دوشنبه باشد است.
سید هاشم حداد(شاگرد سید علی قاضی) و ختم سوره واقعه :
علامه محمد حسین تهرانی در کتاب
مطلع الانوار جلد 2 ص 154 می گوید :
سید هاشم حداد ختم (اذا وقعت) را دستور دادند که چون در روزاول ماه دوشنبه بود بجا آورده شود، در روز اول یک مرتبه، در روز دوم دو مرتبه، و به همین طریق بالا رود تا روز چهاردهم.
عارف سوخته ایت الله محمد جواد انصاری همدانی و ختم سوره واقعه :
علامه محمد حسین تهرانی در کتاب مطلع الانوار جلد ص 388 از قول ایت الله انصاری می گوید: اول هر ماه که روز دوشنبه باشد شروع به خواندن سوره مبارکه ﴿ اذا وقعت الواقعه ﴾ نموده هر روزی به عدد ایام ماه بخواند؛ به این طریق که روز اول یک مرتبه و روز دوم دو مرتبه تا روز چهاردهم که چهارده مرتبه خوانده شود؛ و هر روز پنج شنبه هم دعای زیل را بخواند. این ختم جهت وسعت معیشت مجّرب است و دعا این است:
بسم الله الرحمن الرحیم
یا واحِدُ یا ماجِدُ، ، یا جَوادُ، یا حلیمُ، یا حَنّانُ، یا مَنّانُ، یا کَریمُ اَسْألُک تُحْفَةً مِنْ تحَفِکَ تَلُمُّ بها شَعْثی وَ تَقْضی بها دَینی وَ تُصْلِحُ بها شَأنی برَحْمْتِکَ یا سَیدی اَللّهُمَّ اِنْ کانَ رِزْقی فِی السَّماءِ فَأنْزِلْهُ وَ اِنْ کانَ فِی الْاَرْضِ فَأخْرِجْهُ وَ اِنْ کانَ بَعیداً فَقَرِّبْهُ وَ اِنْ کانَ قَریباً فَیسِّرْهُ وُ اِنْ کانَ قَلیلاً فَکَثِّرْهُ وَ اِنْ کانَ کَثیراً فَبارِکْ لی فیهِ وَ أرْسِلْهُ عَلی اَیدی خِیارِ خَلْقِکَ وَ لا تُحْوِجْنی اِلی شِرارِ خَلْقک. وَ اِنْ لَمْ یکُنْ فَکَوِّنْهُ بکَینُونِیَّتِکَ وَ وَحْدانِیتِکَ، اَللّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَیّ حَیثُ اَکُونُ وَ لا تَنْقُلْنی اِلَیهِ حیثُ یکُونُ، اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَِیءٍ قَدیرٌ. [یا حَی یا قَیومُ، یا واحِدُ یا مَجیدُ، یا بَرُّ ] یا رَحیمُ یا غَنی، صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ تَمِّمْ عَلَینا نِعْمَتَکَ، وَ هَنِّئْنا کَرامَتَکَ، وَ اَلْبسْنا عافیتَکَ [بِرَحمَتِکَ یَا اَرحَم الرَّاحِمِینَ وَ صَلَّی اللهُ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاَهِریِنَ
اما طریقه انجام ختم :
توی سه نکته بالا فکر کنم دستگیرتون شد چطوری ختم خونده میشه ولی یه بار دیگه میگم:
علامه مجلسی در کتاب بحارالانوار جلد 90 ص 315 ،برای گشایش در کارها و افزایش روزی و رفع گرفتاری ها و مشکلات از امام سجاد نقل کرده :
"شخص گرفتار در ماهی که روز اول ان دوشنبه باشد شروع بخواندن سوره واقعه کند و در روز اول،یک مرتبه و در روز دوم،دو مرتبه بخواند ، تا روز چهاردهم که چهارده مرتبه سوره واقعه را بخواند و چون به پنجشنبه رسید این دعا را نیز یکبار بخواند : دعا در قسمت قبلی اومده همون رو بخونید.
سوره واقعه با این شرایط خیلی مجرب وموثره.اگر خودتون وقت ندارین،خانوم های خونه انجام بدهد.
زندگیتون سریع عوض میشه.
حضرت اميرالمومنين (عليه السلام ) به جناب كميل مي فرمايند:
" هر زمان چيزي تو را ترساند، بگو:
لا حول ولا قوة الا بالله"
چقدر زيباست!
باید باور كنیم كه حتی برگ درخت هم بدون اذن خداوند از درخت جدا نمي شود!
همه چيز به اذن الله است.
سبحان الله!
اين شناخت خداست.
مشاجره ها و نزاع ها، نور باطن را خاموش میکند.
بسیاری از بی حالی ها و عدم نشاط ها به جهت مشاجرات و درگیری های لفظی است.
کم منزلی داریم که درآن پرخاش و تندی نباشد!
روزی چندتا پرخاش باشد، برکات را از منزل میبرد.
حتی اگر حق هم با تو بود ، در امور جزیی وشخصی مشاجره نکن ، چون کدورت می آورد.
مرحوم علامه جعفری از صاحب دلی نقل کرد:
در موضوعی که گمان میکردم حق با من است ،داشتم با همسرم مشاجره میکردم؛ ناگهان صورت باطنی غضبم را نشانم دادند ! بسیار کریه وزشت بود! آن صورت نزدیکم آمد و گفت : ای کثیف! ساکت شو!
همین که متنبه شدم فورا دست همسرم را بوسیدم و عذرخواهی کردم!
درقاموس خدا واهل بيت (ع) ،
"تاحالا كجابودي؟" وجودندارد!
هرزمان توبه كنيم و بازگرديم ، ما را راه ميدهند.
پيغمبراكرم (ص) سوگندي يادكرده است كه اين سوگند در منطقه اسم اعظم است؛هرموقع عبارت "الله لا اله الا هو" آمد، يعني منطقه ي اسم اعظم است، اگر مطلب به اين سادگي بود كه حضرت قسم به اين بزرگي نميخوردند!
پيامبراكرم(ص) فرمودند:" ولله الذي لا اله الا هو، هربنده اي كه گمانش را به خدا نيكو كند، خداوند طبق همان گمان با او رفتار ميكند."
حسن ظن داشته باشيد به خدا!
يقين بدانيد وقتي توبه ميكنيد، خداوند شما را مي بخشد.
توصیه های آیت الله بهجت درباره همسر و فرزندان هم خواندنی است. ایشان در کلاس هایشان به طلبه ها می فرمودند: « به خانه که می رسید، کتاب ها را بگذارید پشت در خانه. طوری نباشد که وقتی به خانه می روید، تازه بخواهید نوشتن یا خواندن کتابی را شروع کنید. یعنی نباید بند کتاب، مطالعه و...شوید. این کار اشتباه است. باید برای همسر و فرزندان هم وقت بگذارید.» ایشان روی این موضوع حساسیت خاصی نشان می دادند؛ به گونه ای که حاج مرتضی آقا تهرانی در این زمینه می گوید: « روزی آیت الله بهجت به من فرمودند شما سحر از خانه بیرون می آیید و به حرم می روید. سپس به خانه باز می گردید و صبحانه می خورید و بعد سر درس و کار تا ظهر. ظهر هم نماز خوانده و برای صرف ناهار به منزل بازمی گردید. اگر وقت خواب باشد، نیم ساعت هم می خوابید. بعد دوباره می روید بیرون سر کار و درس تا غروب. غروب هم نماز را می خوانید با این اوصاف نباید زمانی که به خانه می رسید و زن و بچه دوربرتان می آیند، کتاب را تازه باز کنید و بگویید می خواهم مطالبی را که از صبح تاکنون خوانده ام، مطالعه کنم. باید طوری برنامه ریزی کنید که وقت زن و بچه تان ضایع نشود و به آنها هم برسید. اهل خانواده حقوقی دارند که باید آن را رعایت کرد. بالاخره زن و بچه و حتی خود آدم نیازهایی دارند که باید برآورده شوند. اگر لذت های حلال نباشد، حتی عبادت هم نشاطی ندارد و درس خواندن هم بی نشاط می شود.» آیت الله بهجت با تأکید بر این حدیث امام علی (ع) همیشه می فرمودند: « روزهای عمرتان را به سه 8 ساعت تقسیم کنید: 8ساعت کار و تلاش، 8ساعت خواب و استراحت و 8 ساعت هم برای لذت های حلال، تفکر، عبادت، کارهای شخصی و...»
مراقب باشید گرفتار شرک خفی نشوید.
عبادتی که مقداری از آن برای خدا باشد و مقداری برای مردم، #شرک خفی است. روایت دارد که خداوند تبارک و تعالی به ریاکار می گوید: « من بهترین شرکا هستم. ای کسی که عمل مرا برای من و دیگری انجام دادی، من از همه ی شرکا بهترم و از حق خودم می گذرم. همه ی مزدت را برو از دیگری بگیر.»
کار خیری کردی، مقداری برای خدا و مقداری برای مردم، خدا اولاً چند ناسزا به ریاکار در قیامت می گوید. #ریاکار وقتی وارد صحرای محشر می شود، به او خطاب می رسد که «یا کافر، یا خاسر (زیان کار) و یا غادر (حیله گر و حقه باز)، من بهترین شرکا هستم و از سهم خودم گذشتم و سهم خودم را نمی خواهم، همه ی مزدت را برو از آن شخصی که کار را برای او انجام دادی بگیر.» به این می گویند شرک خفی.
شرک و ریا در عمل خیلی مخفی است و روایت دارد که از جای پای مورچه ای که در شب تاریک روی سنگ صاف و سیاهی راه می رود مخفی تر است. لذا ما باید خودمان را به خدا بسپاریم و از خدا بخواهیم که کمک کند که عملمان را خالص نماییم.
استادم سيدعلي قاضي را در خواب ديدم
به او گفتم چه چيزي حسرت شما در دنياست كه انجام نداده ايد.
ايشان فرمودند: حسرت ميخورم كه چرا در دنيا فقط روزي يك مرتبه زيارت عاشورا ميخواندم.
وحشتناك ترين لحظه زماني است كه انسان را در سرازيري قبر ميگذارند.
شخصي نزد امام صادق(ع) رفت و گفت: من از آن لحظه ميترسم. چه كنم؟
امام صادق (ع) فرمودند: زيارت عاشورا را زياد بخوان.
آن فرد گفت چگونه با خواندن زيارت عاشورا از خوف آن لحظه در امان باشم.
امام صادق فرمود:
مگر در پايان زيارت عاشورا نميخوانيد، اللهم ارزقني شفاعة الحسين يوم الورود؟
يعني خدايا شفاعت حسين(ع) را هنگام ورود به قبر روزى من كن.
زيارت عاشورا بخوانيد تا امام حسين (ع) در آن لحظه به فريادتان برسد.
❤️ مغبون كسى است كه ساعت به ساعت از عمرش مى گذرد و او هيچ استفاده اى نمى كند و زيان مى كند .
عمر خود را به دور هم نشستن و گفتن حرف هاى متفرقه مى گذارند . اگر طلبه است ، مباحثه نمى كند ، اگر غير طلبه است ، عمرش را ضايع مى كند . چه قدر در شبانه روز ساعت هاى عمر ما از بين مى رود.
❤️ يكـ روز ( حاج ميرزا على محدث زاده ) در شبستان راجع به زيان عمر صحبت مى كردند و مى گفتند كه خيلى از عمرهاى ما تلف مى شود ،ايشان فرمودند: يكى از اروپاييان كتابى نوشته كه ترجمه نام آن كتاب به زبان فارسى مى شود : ( يكـ دقيـقه قبل از غذا ) بعد در توضيح اينكه چرا نام اين كتاب را گذاشته "يكـ دقيـقه قبل از غـذا " گفته : من مى خواستم كتابى بنويسم ، ولى با اين حال وقت نداشتم و تمامى شب و روزم مستغرق بودم. روزى به طور ناگهانى به ذهنم رسيد كه من زمانى كه سر سفره مى نشينم تا وقتى كه همسرم غذا را بياورد ، يكـ دقيقه بيكار هستم ، خوب است كه در همين يكـ دقيقه دو سه خط كتاب را بنويسم . بعد از آن روزى دو سه خط از كتابم را نوشتم و تمام شد.
ببينيد اين اروپايى حتى از يكـ دقيقه عمرش هم استفاده كرده و كتابى نوشته است .حالا ما چه طور عمرمان را تلف مى كنيم . ما نمى توانيم اين كارها را بكنيم؟ نمى توانيم يكـ حديث پاكنويس كنيم ؟ تا سفره انداخته مى شود يكـ حديث براى خواهر يا برادرمان بگوييم ؟ يكـ مسئله شرعى يادشان بدهيم ؟ حمد و سوره ى خواهرمان را بپرسين ؟ كارى كنيم كه عمرمان تلف نشود ؟
اگر فامیلے دارید ڪه وضع مالے خوبے ندارد،شما هروقت به دیدارش میروید ،یڪ گونے برنج،دو ڪیلو روغن و ... برایش ببرید.
اینها صله رحم است.نه اینڪه راحت بروے خونه اش بنشینے میوه ات را بخورے و اونم تو قرض بندازے و بعد بگے الحمدلله صله رحم به جا آوردم.این صله رحم ثواب ندارد.ڪباب دارد.
_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_
نشر این مطلب با نام وب ما "همسفرتابهشت" مجاز میباشد.
حاجات هرڪسے به قدر همتش است،آقا من یه قدرے اسڪناس از خدا میخوام،بسیارخوب!
یڪے دیگر میگوید:من در دانشگاه قبول بشوم!
اینها خیلے حاجات بچه گانه ایست،
باباجون من!
پیش شخص بزرگ باید حاجات بزرگ خواست
تو نمازت رو اول وقت بخوان،اگر اینجور حاجتهایت عملے نشد،بیا آب دهان بنداز در صورت من!
بگو چرا وقت من رو تلف ڪردی؟
ما جشن ميگيريم براي اينكه زمين به دور آفتاب گشت يعني او حركت كرد!
جشن ما وقتي است كه خود ما حركت كنيم ما به دور شمس حقيقت و شمس ولايت علي و اولاد علي و قرآن حركت كنيم که خود ما متكامل بشويم
اگر اهل حرکت بوديم و به مقصد رسيديم براي ما عيد است!
عمرمان وقتي کامل است که از جايي شروع بکنيم و به جايي برسيم،نه اينکه زمين از جايي حرکت بکند و به دور شمس بگردد،آن وقت عمر ما زياد بشود!
از امام صادق(علیهالسلام) سؤال شد که آیا مؤمن از جان دادن خود راضی است؟
فرمودند: در لحظه اول راضی نیست ولی فرشته قبض روح به او دلداری میدهد که از پدر به تو مهربانترم، چشمت را باز کن.
او چشم باز میکند و ائمه معصومین(علیهمالسلام) را میبیند.
فرشته میگوید: اینان دوستان تو هستند.
مؤمن هم با دیدن این صحنه راضی میشود.
(تفسیر نور)
آیت الله بهجت فرمودند: روزی آقای قاضی به آقای مولوی فرموده بود که شما دنبال طی الارض هستید؟ایشان فرمودند: چه طور؟آقای قاضی فرمودند:به خاطر آن که به خواندن سوره توحید تداوم دارید.
پیغمبر عظیم الشان (ص) یک روز در جمع اصحاب فرمودند: من دیشب عمویم حضرت حمزه و پسرعمویم جعفرطیار را که هر دو شهید شدند ،در خواب دیدم که غذاهای بهشتی میل میکردند. از آنها سوال کردم که در آن عالم برترین اعمال کدام است؟ گفتند پدرو مادرمان به قربان شما! در این جا سه چیز افضل اعمال است،اول محبت نسبت به حضرت علی (ع) دوم آب دادن به تشنه ها است و سوم صلوات برمحمد و آل محمد است.(مستدرک الوسائل.ج5.ص328)
وقتی یک جویی به دریا وصل شد ماندگارمیشود؛اهل بیت دارای شان و مقام والایی هستند و زمانیکه ما ثواب کارهای خیر خود را به آنها هدیه میکنیم ،نه تنها از آن کم نمیشود،بلکه موجب میشود در آن لیستی قرار گیریم که اهل بیت (ع) در راس آن قرار دارند و با اینکار ،عمل خود را با ارزش تر میکنیم.
افرادی که مدالهای خود را به آستان قدس هدیه میکنند،درست است که این مدال مال آنهاست ولی وقتی در این جایگاه قرار میگیرد ارزش مضاعفی برای خودشان پیدا میکند.
گاهی در میان وسعت نعمت و رفاه و امکانات هستیم و پی در پی خداوند نعمتهایش را برای ما میفرستد،آنگاه باید تشخیص دهیم که این نعمتها نشانه عذاب است یا لطف و عنایت الهی؟
راه تشخیص لطف و قهر اینست که باید ببینیم از این نعمتها در راه خدا استفاده میکنیم یا در راه معصیت؟
حضرت علی(علیه السلام) میفرماید:
ای انسان هنگامیکه میبینی پروردگارت پی در پی نعمتهایش را برتو میفرستد،درحالیکه تو معصیت او را میکنی،بترس (که مجازات سنگینی در انتظار توست.)(نهج البلاغه.حکمت25)
بزرگی میفرمود:
من تجربه دارم که در بسیاری از مشکلات و گرفتاری ها،
خیلی متوسل شدیم و دعا کردیم اما گره از کارمان گشوده نشده بود،
ولی وقتی به مادر عالم حضرت فاطمه زهرا(س)
که به گفته پیغمبر(ص) "ام ابیها" میباشند ،
متوسل و پناهنده شدیم،این گرههای خست هم به سادگی باز شد.
ارزش این روزها و شبهای فاطمیه را بدانیم که زود از دستمان میرود
تصور نکنیم که قرائت بدون معرفت اثری نداردکه این وسوسه شیطان است.
حضرت آیت الله بهجت میفرمودند:
اگر کسی بلد نیست قرآ را بخواند ،آنرا باز کند و صفحات آنرا با محبت نگاه کند.
این محبت اثر زیادی دارد،همانگونه که امام (ره) فرمودند که این نامه ای از طرف محبوب به عاشق است؛ گرچه عاشق از مفاد آن باخبر نباشد.
در زمان جنگ بعضی از رزمندهها نامه ای برای مادرانشان میفرستادند و زمانیکه بدست مادرانشان میرسید،گاهی مادر سواد خواندن نداشت ولی نامه را دهها بار میبوسید و می بویید و بارها به دیگران میداد تا برایش بخوانند و هیچوقت ازاینکار خسته نمیشد،چون از طرف محبوبش بود،بدانیم که قرآن هم نامه محبوب ماست.
اگر صلوات را با اشاره و با لطافت از تہ دل بفرستے تا هفت آسمان بالا مے رود،ولے اگر فقط از نظر صداے ظاهرے بلند صلوات بفرستے چندان بالا نمے رود.در سلام کردن هم ھمین قاعده حاڪم است.
ملاعلی همدانی رفت مشهد خدمت آقای نخودکی و به ایشان گفت:مرا موعظه کن.
ایشان گفت:مرنج و مرنجان.
گفت خب مرنجانش راحت است.کسی را نمی رنجانم .اما مرنج را چه کنم؟
ایشان جواب داد:خودت را کسی ندان.
عیب کار ما این است که ما خودمان را کسی میدانیم.تا کسی به ما میگوید بالای چشمت ابروست عصبانی میشویم.حالا کسی اعصابش ناراحت است و تند است و تند صحبت کرده ،نباید شما ناراحت شوی
وقتی خودمان را کسی بدانیم از همه می رنجیم.
میگویند پسری در خانه خیلی شلوغکاری کرده بود. همهی اوضاع را به هم ریخته بود.وقتی پدر وارد شد، مادر شکایت او را به پدرش کرد.
پدر که خستگی و ناراحتی بیرون را هم داشت، شلاق را برداشت.
پسر دید امروز اوضاع خیلی بیریخت است، همهی درها هم بسته است، وقتی پدر شلاق را بالا برد، پسر دید کجا فرار کند؟ راه فراری ندارد!
خودش را به سینهی پدر چسباند. شلاق هم در دست پدر شل شد و افتاد.
شما هم هر وقت دیدید اوضاع بیریخت است به سوی خدا فرار کنید. «وَ فِرُّوا إلی الله مِن الله»
زمانى كه ابليس دچار لعنت خدا شد ، از خداوند براى بقايش تا روز قيامت مهلت خواست ، به او مهلت دادند ،
از او سؤال شد : اين مهلت گسترده را براى چه مى خواهى ؟
جواب داد : خداوندا ! به عزّتت از كنار بنده ات نمى روم ، تا جان از بدنش بيرون رود ،
خطاب رسيد : به عزّت و جلالم قسم ، درِ توبه را به روى بنده ام تا فرا رسيدن مرگش نمى بندم.
اگر تربیت " غلط " به تو آموخت که
غیرت داشتن دخالت کردن است و حیا زن را در صندوق نگه داشتن!
شهید مطهری به من گفت:
غیرت، عشق مرد به ناموسش است ؛
و حیا، احترام زن به خودش...!!!
.
.
اگر تربیت " غلط " به تو آموخت
که مرد میتواند زنش را بزند !
اسلام من به من آموخت که زن ریحانه است
و مرد وظیفه دارد تمام اسباب راحتی و آسایشش را فراهم کند...!!!
.
.
اگر تربیت " غلط "به تو گفت که
زن عقلش نصف مرد است و نمی تواند به تنهایی در دادگاه شهادت دهد...؛
شهید مطهری در کتاب حقوق زن به من گفت :
که زن احساسات و عواطفش دوبرابر مرد است و از این رو
ممکن است در شهادت دادن دچار تزلزل شود...!!!
.
.
اگر تربیت " غلط " به تو گفت
که دیه زن نصف دیه ی مرد است
چون ارزشش کمتر از مرد است...؛
شهید مطهری در کتاب حقوق زن به من آموخت که :
اگر من کشته شوم برای اینکه مادرت در آسایش تو را بزرگ کند
دیه ی من بیشتر است....!!!
.
.
✿
مقام معظم رهبری:
اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم،رییس فضای مجازی کشور میشدم!
رایانه ها و فضای مجازی و سایبری که الان در اختیار شماست،
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید ،میتوانید یک کلمه حرف درست خودتان را
به هزاران مستمعی که شما را نمیشناسند ،برسانید!
این فرصت فوق العاده ای است؛
مبادا این فرصت را ضایع کنید !
اگر ضایع شد خداوند متعال از من و شما روز قیامت سوال خواهد کرد!
1391/7/20
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم،جز خدا"شهیدابراهیم هادی"
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
شهادت تیر و ترکش نیست؛آنروز که خدا را باهمه چیز و در همه جا دیدیم و نشان دادیم،شــــــهـــیــــد شده ایم
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
در زمین عشـــقـــی نیست که زمینت نزند،آســمــــان را دریاب
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
تنها و تنها خــــــداست که می ماند